Tegelwerk

Wij van Vlassak Betonboringen BV kunnen écht alles voor u betegelen. We hebben namelijk al heel wat vierkante meters voor uiterst tevreden klanten mogen maken. In de particuliere sector hebben we al aardig naam weten te maken. Steeds meer particulieren en binnenhuisarchitecten weten ons te vinden via internet, familie en kennissen.

Ook hebben we al vele jaren een vaste klantenkring van “kleine aannemers” die ons met wederzijds genoegen telkens weer weten te vinden om hun tegelwerk te komen maken en dat doen we met heel veel plezier, omdat dat gewoonweg een van onze specialiteiten is.

Of het nu gaat om een badkamer, keuken, toilet of (natuursteen) woonkamervloer, wij stellen nooit teleur in vakwerk of gemaakte afspraken!

Natuurlijk hoeft u geen aannemer, groot bouwbedrijf of binnenhuisarchitect(e) te zijn om van onze diensten gebruik te kunnen maken, wij zijn ook aardig in staat u enigszins te begeleiden in het voorbereidende werk alvorens wij uw (droom)project komen betegelen.

Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende tegelklussen van megaproject tot particulier werk weten we inmiddels zeker dat we ook uw project met een verbluffend resultaat tot een perfect einde zullen brengen.

Dus wilt u 100% kwaliteit en garantie? Zoek niet langer, mail voor een vrijblijvende offerte of bel.